Corona update

 

Texel blog

Uw vakantie op Texel begint al op onze site.

Is het nu Texel of Tessel? De juiste manier om de naam van dit eiland te schrijven is als volgt “Texel”. We spreken Texel over het algemeen echter uit als “Tessel”. Dat wil echter niet zeggen dat u per se fout zit als u de naam van het eiland uitspreekt als “Teksel”.

Bent u benieuwd naar de bezienswaardigheden op Texel? We kunnen u alvast verklappen dat er meer dan voldoende bezienswaardigheden op het eiland te vinden zijn! Niet voor niets kiezen zoveel mensen ervoor om naar Texel op vakantie te gaan.

Wilt u graag op vakantie met uw trouwe viervoeter? Dan is Texel hiervoor dé perfecte vakantiebestemming in eigen land. Op de meeste Nederlandse stranden zijn honden niet toegestaan.  Op de meeste stukken strand in Texel zijn honden namelijk gewoon welkom. Bovendien heeft Texel nog veel meer te bieden dan strand alleen. 

Een huisje huren in het bos met open haard is een goede manier om eens lekker tot rust te komen. Als u een echte natuurliefhebber bent, is een huisje in het bos een uitstekend idee. Met een huisje in het bos, geniet u optimaal van het uitzicht en van de rustgevende omgeving. Ook de open haard zorgt bij veel mensen voor een echt vakantiegevoel. Het is daarom zeker geen gek idee om voor een huisje in het bos mét open haard te kiezen.

Vakantie in eigen land voelde nog nooit zo uniek als met een huisje huren op Texel via tessels onderdak . Hier ervaart u alle pracht en praal van op vakantie gaan in combinatie met de voordelen die u heeft aan in eigen land zijn. Bovendien kunt u uw verblijf zo basic of juist zo uitgebreid mogelijk maken als u maar wilt. Bent u nieuwsgierig geraakt naar wat de opties zijn van een huisje huren op Texel? 

Wilt u graag overnachten op Texel? Bij Tessels Onderdak hebben we veel huisjes die mogelijk interessant voor u zijn. Texel is een veelzijdig eiland, waar ontzettend veel te beleven valt. Hierdoor is Texel de ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg. Wanneer u besloten heeft om naar Texel te gaan, heeft u uiteraard ook een plek nodig om te overnachten. 

Wilt u in Nederland op vakantie, maar heeft u nog geen idee waar naar toe? Dan is het Waddeneiland Texel een zeer leuke locatie om te verblijven. Zodra u een voet heeft gezet op het eiland, voelt u direct het echt vakantie gevoel. Het lijkt alsof u ben afgesloten van alle hectiek van het vaste land.

Texel is de ideale bestemming als u op vakantie wilt met uw hond. Op Texel zijn namelijk veel vakantiehuisjes te vinden waar honden zijn toegestaan. Bij Tessels Onderdak zijn we de meest hondvriendelijke verhuurder van Texel. Kiest u voor een vakantiehuisje van Tessels Onderdak, dan betaalt u geen hoge toeslagen als u de hond mee wilt nemen.

Het dorpje midden op het eiland met prachtige vergezichten aan alle kanten? Het is een klein dorpje waar de sfeer van vroeger duidelijk te voelen is. De kleine straatjes met de karakteristieke huisjes is absoluut een bezoek waard.