Corona update

 

Texel blog

Uw vakantie op Texel begint al op onze site.

Texel is de ideale bestemming als u op vakantie wilt met uw hond. Op Texel zijn namelijk veel vakantiehuisjes te vinden waar honden zijn toegestaan. Bij Tessels Onderdak zijn we de meest hondvriendelijke verhuurder van Texel. Kiest u voor een vakantiehuisje van Tessels Onderdak, dan betaalt u geen hoge toeslagen als u de hond mee wilt nemen.

Wilt u graag op vakantie met uw trouwe viervoeter? Dan is Texel hiervoor dé perfecte vakantiebestemming in eigen land. Op de meeste Nederlandse stranden zijn honden niet toegestaan.  Op de meeste stukken strand in Texel zijn honden namelijk gewoon welkom. Bovendien heeft Texel nog veel meer te bieden dan strand alleen. 

Wilt u in Nederland op vakantie, maar heeft u nog geen idee waar naar toe? Dan is het Waddeneiland Texel een zeer leuke locatie om te verblijven. Zodra u een voet heeft gezet op het eiland, voelt u direct het echt vakantie gevoel. Het lijkt alsof u ben afgesloten van alle hectiek van het vaste land.

Vakantie in eigen land voelde nog nooit zo uniek als met een huisje huren op Texel via tessels onderdak . Hier ervaart u alle pracht en praal van op vakantie gaan in combinatie met de voordelen die u heeft aan in eigen land zijn. Bovendien kunt u uw verblijf zo basic of juist zo uitgebreid mogelijk maken als u maar wilt. Bent u nieuwsgierig geraakt naar wat de opties zijn van een huisje huren op Texel? 

Het dorpje midden op het eiland met prachtige vergezichten aan alle kanten? Het is een klein dorpje waar de sfeer van vroeger duidelijk te voelen is. De kleine straatjes met de karakteristieke huisjes is absoluut een bezoek waard.