Corona update

Texel is de ideale bestemming als u op vakantie wilt met uw hond. Op Texel zijn namelijk veel vakantiehuisjes te vinden waar honden zijn toegestaan. Bij Tessels Onderdak zijn we de meest hondvriendelijke verhuurder van Texel. Kiest u voor een vakantiehuisje van Tessels Onderdak, dan betaalt u geen hoge toeslagen als u de hond mee wilt nemen. Bent u benieuwd wat er allemaal te doen valt en waar u rekening mee moet houden voor vakantie met hond? Op deze pagina hebben we de beste tips voor een vakantie met hond voor u op een rijtje gezet.

Kies voor een vakantiehuisje met omheinde tuin

Als u met de hond op vakantie wilt, is het een goed idee om voor een huisje met een ruime tuin te kiezen. Zo heeft u hond voldoende ruimte om te spelen en rond te rennen. Als u voor een vakanitehuis met omheinde tuin kiest, hoeft u ook niet bang te zijn dat uw hond wegloopt. Een omheinde tuin is bovendien ook prettig als u jonge kinderen heeft, want ook die kunnen spelend de weg kwijtraken. Daarnaast biedt een omheinde tuin u ook veel privacy.

Prachtige plekken om te wandelen met de hond

Op Texel vindt u diverse natuurgebieden waar u heerlijk met de hond kunt wandelen. Texel is namelijk een van de meest veelzijdige gebieden in ons land. Op Texel kunt u wandelen in de bossen, maar ook een bezoek brengen aan het strand. Bovendien zijn er in Texel zelfs diverse stranden te vinden waar honden zijn toegestaan. Op de meeste stranden in Nederland is dat niet het geval. Als u met uw hond op stap wilt, dan kent Texel dus ontzettend veel mooie plekken waar u met uw trouwe viervoeter kunt wandelen.

Volg een hondencursus op Texel

Nog een van de tips voor een vakantie met hond op texel: volg een hondencursus. Wordt uw hond erg angstig als hij vuurwerk hoort? Of kan uw hond soms agressief gedrag vertonen? Dan kan een hondentrainer u hierbij helpen. Op Texel kunt u tijdens uw vakantie een hondencursus volgen. Zo heeft u na de vakantie een hond die gehoorzamer, minder angstig en/of minder agressief is. Samen met honden-coach Jos Oosting organiseren we bij Tessels Onderdak uitwaaiweken. Tijdens deze vakantie kunt u heerlijk tot rust komen, maar volgt u ook een cursus samen met uw hond. De inhoud van de cursus is afhankelijk van wat u de hond nog wilt leren of juist af wilt leren kijk bij de uitwaaiweken voor meer informatie.

Vakantiehuisjes van particulieren

Het is niet moeilijk om een geschikt vakantiehuis Texel particulier  te vinden waar jij en je hond samen kunnen verblijven. Je kunt de vakantiehuisjes op ons platform namelijk eenvoudig filteren, waardoor u alleen de vakantiehuisjes te zien krijgt die toegestaan zijn voor honden. Hierna kunt u gemakkelijk de prijzen en beschikbaarheid van ieder huisje inzien. Zo hoeft u alleen nog maar voor een vakantiehuis te kiezen dat u er leuk uit vindt zien en past bij uw voorkeur. de meeste huisjes worden anageboden door particulieren, er is dus voor ieder wat geschikts..

 

Alle vakantiehuisjes waar uw hond is toegestaan >>

 Alle vakantiehuisjes met omheinde tuin >>