Corona update

Wilt u graag overnachten op Texel? Bij Tessels Onderdak hebben we veel huisjes die mogelijk interessant voor u zijn. Texel is een veelzijdig eiland, waar ontzettend veel te beleven valt. Hierdoor is Texel de ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg. Wanneer u besloten heeft om naar Texel te gaan, heeft u uiteraard ook een plek nodig om te overnachten. 

Gelukkig vindt u bij ons altijd wel een vakantiehuisje dat goed op uw wensen aansluit. Bent u benieuwd naar hoe een overnachting op Texel eruitziet? Lees dan verder!

 

Diverse locaties om te overnachten op Texel

Tessels Onderdak biedt verschillende huisjes aan die over Texel verspreid zijn. Zo vindt u ook vast en zeker een vakantiehuisje dat bij u past. Wat denkt u van een huisje in het bos? Of kiest u toch liever voor een huisje nabij het strand? Daarnaast bieden we huisjes met open haard aan, maar ook chaletjes en bungalows. Omdat Texel zo veelzijdig is, komen er ook allerlei verschillende vakantiegangers naar Texel. De een wil een echte zonvakantie, de ander is van plan om te gaan stappen en weer een ander wil vooral een actieve vakantie. een weekendje weg op texel of langer? Voor iedere vakantieganger hebben wij een gepaste plek om te overnachten op het mooie Texel.

Overnachten op Texel kan met vrijwel ieder budget

Kiest u voor Tessels Onderdak, dan betaalt u nooit de hoofdprijs voor een overnachting op Texel. Daarnaast lopen de prijzen van onze vakantiehuisjes, chalets en bungalows erg uiteen. Hierdoor vind je voor vrijwel ieder budget een geschikte plek om te overnachten. Gaat u met meerdere personen op vakantie? Dan is een vakantiehuis met tuin wellicht een aanrader. Als uw budget iets lager is en u alleen of met uw partner op vakantie gaat naar Texel, volstaat een bungalow of chaletje vaak ook. Uiteraard is het ook afhankelijk van uw eigen wensen of u beter voor een bungalow, chalet of huisje kunt kiezen.

Ook huisjes die zijn toegestaan voor honden

Texel is een van de meest hondvriendelijke vakantiebestemmingen in Nederland. Waar op de meeste stranden geen honden zijn toegestaan, zijn er op Texel wél veel stranden waar ook honden mogen komen. Texel kent bovendien ook bossen en duinen waar u heerlijk met de hond kunt wandelen. Bij Tessels Onderdak bieden we verschillende vakantiehuisjes aan waar u ook met uw hond kunt overnachten tijdens uw verblijf op Texel. U kunt zelfs voor een cursus vakantie met hond op Texel kiezen. Wanneer u hiervoor kiest, kunnen u en uw trouwe viervoeter tijdens de vakantie een hondencursus volgen. Tessels Onderdak is de meest hondvriendelijke aanbieder van vakantiehuisjes op Texel.

Overnachten op het mooie Texel via Tessels Onderdak

Wilt u graag een leuk huisje vinden om in te overnachten op Texel? Dan raden wij u aan om ons aanbod eens goed te bekijken. Met de filters op onze website vindt u eenvoudig een vakantiehuisje dat aan al uw wensen voldoet. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft over een van onze vakantiehuizen, chalets of bungalows op Texel. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.