Corona update

Een huisje huren in het bos met open haard is een goede manier om eens lekker tot rust te komen. Als u een echte natuurliefhebber bent, is een huisje in het bos een uitstekend idee. Met een huisje in het bos, geniet u optimaal van het uitzicht en van de rustgevende omgeving. Ook de open haard zorgt bij veel mensen voor een echt vakantiegevoel. Het is daarom zeker geen gek idee om voor een huisje in het bos mét open haard te kiezen.

Wilt u een huisje huren in het bos met open haard? Dan is Texel de perfecte vakantiebestemming! Texel is namelijk een zeer veelzijdig eiland met verschillende natuurgebieden. Bij Tessels Onderdak bieden we verschillende vakantiehuisjes aan, ook met open haard en in het bos.

 

Waarom een huisje huren op het mooie Texel?

Texel is een zeer populaire vakantiebestemming in Nederland. Texel is niet alleen een eiland met een zeer veelzijdige natuur, maar er valt ook ontzettend veel te beleven. Houdt u van strandwandelingen of ligt u graag in de zon? Dan vindt u op Texel prachtige stranden. Wie van wandelen of fietsen houdt, vindt op Texel overigens veel prachtige gebieden die hiervoor geschikt zijn. Wandelen op het strand is een optie, maar u kunt ook door de duinen of door het bos wandelen.

Texel kent bovendien veel leuke strandtenten, terrassen en kroegen. Wilt u graag eens zeehondjes spotten? Ook daarvoor gaat u naar Texel! Op Texel valt simpelweg ontzettend veel te beleven en aan bezienswaardigheden op Texel is ook geen gebrek. Niet voor niets kiezen veel mensen ervoor om hun vakantie op Texel door te brengen. Een huisje huren in het bos met open haard? Dat doet u bij Tessels Onderdak!

Texel is de ideale vakantiebestemming voor honden

Heeft u een hond en neemt u deze graag mee op vakantie? Ook dan is Texel de ideale vakantiebestemming voor u en uw trouwe viervoeter. Zo vindt u op Texel bijvoorbeeld nog veel stranden waar honden zijn toegestaan. Dat terwijl honden elders in Nederland vaak niet op het strand mogen komen. Texel staat dan ook bekend als een van de meest hondvriendelijke vakantiebestemmingen in Nederland. Terwijl u op vakantie bent in Texel kunt u ook een hondencursus volgen samen met uw hond. Wilt u met de hond op vakantie? Ook dan is een huisje huren in het bos met open haard een uitstekend idee!

Wilt u ook een huisje huren in het bos met open haard?

Bent u ook op zoek naar een vakantiehuisje in het bos? En heeft u het liefst een huisje dat ook voorzien is van een open haard? Dan hebben we bij Tessels Onderdak vast en zeker een geschikt huisje voor u. In ons aanbod vindt u verschillende leuke vakantiehuizen op Texel, bungalows en chalets. U filtert ons aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen. Zo krijgt u alleen de vakantiehuisjes te zien die u interessant vindt. Heeft u vragen over een van onze vakantiehuisjes of over onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op!

 

Alle huisjes in bos >>