Corona update

Corona-virus:

 LOGO Wees welkom

Alles weer als vanouds... kom rustig naar Texel!

De situatie op Texel is weer helemaal normaal. We draaien met zijn allen weer op 100% bezetting en de sfeer op het eiland is als vanouds. Natuurlijk past iedereen een beetje meer op.

Of u al een boeking heeft gemaakt voor de komende tijd of u bent van plan een weekje Texel te boeken... niets staat u in de weg!

 

Wilt u graag naar Texel komen, maar bent u bang voor een tweede golf?

Wij krijgen soms vragen van mensen die een huisje of appartement bij ons willen boeken, maar bang zijn voor een tweede Corona-golf.

Lees dan eerst héél goed onze algemene huurvoorwaarden: https://www.totexel.nl/huurvoorwaarden. Een boeking is namelijk niet zomaar te annuleren, ook niet door corona.

Corona is geen onvoorziene gebeurtenis en als u boekt is dit geheel uw eigen risico. Corona of angst voor corona is geen reden om uw boeking te annuleren.

 Als u wél het annuleringsfonds bij ons heeft afgesloten is corona géén geldige reden voor annulering. Geldige redenen zijn alleen één van de vier bij het zonnetje genoemde redenen, zie § 2.3.
 Als u géén annuleringsfonds bij ons heeft afgesloten is uw boeking sowieso niet te annuleren. Uw eigen verzekering staat in voor een eventuele vergoeding van uw reissom. Zorg dat u goed verzekerd bent!

Een uitzondering hierop kan ontstaan, wanneer de boeking langs onze kant geannuleerd moet worden (wanneer de veerboot in het geheel niet vaart of wanneer er een verbod wordt uitgeroepen voor toeristische verhuur op Texel, waardoor wij onze dienst niet meer kunnen leveren).

De aanbetalingen van de eerste 50% (2 weken na boeking) en de laatste 50% (3 weken vóór aankomst) zullen op tijd moeten worden gedaan. Wij staan geen uitstel van betaling toe in geval van onzekerheid. Uw boeking zal worden verwijderd bij een te late betaling.

Vindt u dit allemaal iets te tricky, dan raden wij u tóch aan om tot het allerlaatste moment te wachten met boeken, hoewel dit natuurlijk het risico inhoudt dat het huisje van uw keuze al weg is.

 

Wat als u al een boeking heeft staan?

In dat geval bent u natuurlijk reeds bekend met onze algemene huurvoorwaarden (https://www.totexel.nl/huurvoorwaarden). Onze algemene huurvoorwaarden zijn eveneens van toepassing op reeds bestaande boekingen. Bovenstaand verhaal geldt zodoende ook voor reeds bestaande boekingen.