Corona update

Wilt u graag op vakantie met uw trouwe viervoeter? Dan is Texel hiervoor dé perfecte vakantiebestemming in eigen land. Op de meeste Nederlandse stranden zijn honden niet toegestaan.  Op de meeste stukken strand in Texel zijn honden namelijk gewoon welkom. Bovendien heeft Texel nog veel meer te bieden dan strand alleen. 

 Tijdens uw vakantie op Texel met hond kan uw hond ook nieuwe dingen bijleren. Er zijn op het eiland namelijk verschillende hondencursussen die u samen met de hond kunt volgen zoas b.v. de uitwaaiweek.

 

Wanneer kiest u voor een cursus vakantie met hond op Texel?

Texel is een zeer geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Op Texel valt er van alles te beleven en is voor iedere doelgroep geschikt. Zo is Texel ook de perfecte vakantiebestemming als u uw hond mee wilt nemen op vakantie. Op Texel vindt u veel mooie plekken waar u met de hond kunt wandelen. Niet alleen vindt u op Texel prachtige stranden, maar ook bossen en duinen. Texel is een van de meest veelzijdige gebieden die we in Nederland kennen.


Heeft u een hond die soms angstig of agressief kan zijn? Of wilt u uw hond graag nieuwe dingen bijleren? Dan is een cursus vakantie met hond op Texel ook hiervoor uitermate geschikt. Tijdens deze vakantie kunt u namelijk verschillende hondencursussen doorlopen met uw hond. Zo leert u bijvoorbeeld beter om te gaan met de agressie van uw hond, waardoor u hem dit gedrag af kunt leren. Er zijn echter nog veel meer cursussen die u op Texel met uw hond kunt volgen.

Waarom (extra) cursussen volgen met uw hond?

Als u weet wat u doet, kunt u een hond vaak ook goed africhten zonder een cursus te volgen. Echter, heeft een hond soms extra aandacht nodig. Net als bij mensen, zullen de karakters van verschillende honden verschillen. Als een hond angstig is aangelegd, kunnen extra cursussen u helpen om de hond minder angstig te maken. Ook kan er in het verleden van uw hond iets gebeurt zijn waardoor de hond sneller agressief wordt naar mensen en/of andere honden. Door een speciale cursus te volgen, kunt u de hond dit gedrag afleren. Daarnaast leer u zelf ook hoe u het best op het gedrag van uw hond kunt reageren. Een cursus vakantie met hond op vakantie is dus niet alleen leuk, maar u en uw hond kunnen hier ook in de toekomst veel baat bij hebben.

Verschillende vakantiehuisjes voor u en uw hond

Bij Tessels Onderdak bieden we verschillende vakantiehuisjes van particulieren voor u en uw hond aan.  Hier zit vast en zeker ook een vakantiehuisje of bungalow tussen dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij veel verhuurders betaalt u een hoge toeslag als u uw hond mee wilt nemen. Dit is bij Tessels Onderdak niet het geval. Wilt u heerlijk tot rust komen op het mooie Texel en uw trouwe viervoeter meenemen op vakantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Alle vakantiehuisjes waar uw hond is toegestaan >>

 Alle vakantiehuisjes met omheinde tuin >>