Corona update

Uitwaaiweek: een arrangement op Texel voor u en uw hond(en)

Wegens het grote succes worden in het najaar ook uitwaaiweken georganiseerd! Sinds oktober 2015 organiseren wij als meest hondvriendelijke vakantiebureau van Texel - in samenwerking met de bekende honden-coach Jos Oosting - de uitwaaiweken. Tijdens deze leerzame vakantieweek gaat u onder intensieve begeleiding van Jos werken aan het gedrag van uw hond. Als mogelijke thema's kunt u dan denken aan vuurwerkangst (vooral in de weken voor de jaarwisseling), trekken aan de lijn, uitvallen, ongehoorzaamheid, agressie of angst, noem het maar op. Net zoals iedere hond anders is, is ook geen enkele uitwaaiweek dezelfde.

U kunt zelf bepalen waar de aandacht naar uit dient te gaan. Zodoende volgt u eigenlijk een traject op maat in een periode naar keuze. Indien u al weet in welke week u wilt komen, hoeft u alleen nog maar een leuk huisje uit te zoeken voor u en uw hond. Kijk direct hieronder. Op dit moment zijn er door de drukte al een paar weken helemaal volgeboekt! U zult merken dat we van alles hebben: van een luxe vakantiehuis tot een vrijstaande bungalow in het bos en van een klein, gezellig chalet tot een ruim appartement in het dorp. We hebben er voor gezorgd dat de meeste huisjes beschikken over een omheinde tuin, zodat er geen mogelijkheid is tot ontsnappen.

Als u nog niet helemaal zeker bent over uw probleem/thema, neemt u het best eerst even contact op met Jos Oosting, mail info@honden-coach.nl of bel 06-29408829.

Even in het kort: u komt aan op Texel op vrijdag of op zaterdag. Sommige huisjes zijn alleen te boeken vanaf vrijdag, andere alleen vanaf zaterdag, sommige vanaf allebei de dagen. De keuze is aan u. Het maakt voor het programma verder niets uit of u op zaterdag of op vrijdag aankomt, iedereen komt evenveel aan bod en elke hond krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft.

In de week voor uw aankomst sturen wij u per mail het programma toe, zodat u precies weet waar en wanneer u ergens wordt verwacht. Het eerste wat op de agenda staat is een grote ontspannen roedelwandeling met Jos en de groep. Deze begint altijd zondag om 11:00 op de parkeerplaats bij Paal 17. Wij zorgen ervoor dat uw huisje vanaf 15:00 voor u klaar is. De sleutel krijgt u op ons kantoor aan de Boodtlaan in De Koog. Wilt u weten wat er verder allemaal gebeurt tijdens zo'n uitwaaiweek, kijk dan eens in het schema.

 

Een vakantiehuis voor u en uw hond? Boek bij de meest hondvriendelijke verhuurder van Texel.

Tijdens de uitwaaiweken zal Jos een individueel traject met u volgen. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties op het eiland (het strand bij Paal 17, de Postweg tussen De Cocksdorp en De Koog en op verschillende locaties over heel het eiland). Er zijn bij ons altijd heerlijke woningen in het bos of in het dorp De Koog beschikbaar. Als deelnemer profiteert u van de voordeligste prijs. Bij veel verhuurders op Texel moet u alle moeite doen om uw hond mee te mogen nemen en betaalt u bovendien vaak een hoge toeslag. Niet bij Tessels Onderdak. In alle huisjes uit onderstaande lijst zijn uw huisdieren welkom en we houden de toeslag voor iedereen betaalbaar, ook als u met meerdere honden komt (*extra kosten*). De particuliere begeleiding van Jos Oosting kost voor onze gasten slechts € 399,00 (normaal zou dit u rond de € 700,00 kosten).


In 2020 worden de Uitwaaiweken elke week georganiseerd. Kies zelf wanneer u wilt komen!

Het maakt voor uw deelname niet uit of u aankomt op een vrijdag of een zaterdag. Iedereen krijgt evenveel aandacht. Klik hieronder op een aankomstdatum naar keuze en bekijk de lijst met vakantiewoningen die in de betreffende week nog vrij zijn voor u en uw hond...

Plaatsen zijn beperkt, neem daarom snel contact op of boek online! Vakantiebureau Tessels Onderdak is te bereiken op 0222-317398 voor vragen over uw accommodatie. Of stel je vraag via WhatsApp!

Of bespreek eerst met Jos Oosting uw specifieke wensen en vragen over uw hond: 06-29408829.


 

  Aankomst op vrijdag 26 juni of aankomst op zaterdag 27 juni


  Aankomst op vrijdag 3 juli of aankomst op zaterdag 4 juli (JOS HEEFT VAKANTIE)

  Aankomst op vrijdag 10 juli of aankomst op zaterdag 11 juli (JOS IS VERHINDERD IVM VERHUIZING)

  Aankomst op vrijdag 17 juli of aankomst op zaterdag 18 juli

  Aankomst op vrijdag 24 juli of aankomst op zaterdag 25 juli

  Aankomst op vrijdag 31 juli of aankomst op zaterdag 1 augustus


  Aankomst op vrijdag 7 augustus of aankomst op zaterdag 8 augustus

  Aankomst op vrijdag 14 augustus of aankomst op zaterdag 15 augustus

  Aankomst op vrijdag 21 augustus of aankomst op zaterdag 22 augustus

  Aankomst op vrijdag 28 augustus of aankomst op zaterdag 29 augustus


  Aankomst op vrijdag 4 september of aankomst op zaterdag 5 september (NOG ÉÉN PLEKJE BESCHIKBAAR)

  Aankomst op vrijdag 11 september of aankomst op zaterdag 12 september

  Aankomst op vrijdag 18 september of aankomst op vrijdag 19 september (VOLLEDIG VOLGEBOEKT)

  Aankomst op vrijdag 25 september of aankomst op zaterdag 26 september


  Aankomst op vrijdag 2 oktober of aankomst op zaterdag 3 oktober

  Aankomst op vrijdag 9 oktober of aankomst op zaterdag 10 oktober

  Aankomst op vrijdag 16 oktober of aankomst op zaterdag 17 oktober

  Aankomst op vrijdag 23 oktober of aankomst op zaterdag 24 oktober

  Aankomst op vrijdag 30 oktober of aankomst op zaterdag 31 oktober


  Aankomst op vrijdag 6 november of aankomst op zaterdag 7 november

  Aankomst op vrijdag 13 november of aankomst op zaterdag 14 november

  Aankomst op vrijdag 20 november of aankomst op zaterdag 21 november

  Aankomst op vrijdag 27 november of aankomst op zaterdag 28 november


  Aankomst op vrijdag 4 december of aankomst op zaterdag 5 december

  Aankomst op vrijdag 11 december of aankomst op zaterdag 12 december


  In de Kerstvakantie worden er geen Uitwaaiweken gehouden


 


De voorwaarden voor de Uitwaaiweken vindt u hier: www.totexel.nl/uitwaaiweek-voorwaarden