Corona update

Wat te doen op Texel?

“Wat te doen op Texel?” is iets wat u zich niet snel zal afvragen tijdens uw verblijf op Texel. Wanneer u op Texel bent, merkt u namelijk al snel dat hier ontzettend veel te beleven valt. Wilt u nu alvast een goed beeld van wat er allemaal te doen valt op het mooie Texel? Dan vertellen wij u graag wat er allemaal te doen valt op Texel! Na het lezen van deze blog weet u precies waarom Texel zo een populaire vakantiebestemming is. Voor een leuke vakantie hoeft u in ieder geval zeker niet naar het buitenland!

Texel is zeer veelzijdig

Texel is erg veelzijdig, waardoor deze vakantiebestemming populair is onder vrijwel iedere doelgroep. Texel is een leuke bestemming voor jong en oud. Texel is ideaal voor een rustige zonvakantie, maar ook voor een meer actieve vakantie. U vindt er leuke kroegen, strandtentjes en nog veel meer! Er valt dus altijd ontzettend veel te beleven tijdens een vakantie op het mooie Texel. Wilt u heerlijk tot rust komen? Dan kunt u een huisje huren in het bos mét open haard. Komt u naar Texel voor een zonvakantie? Dan kunt u ook voor een

Zeehondjes spotten, surfen of wandelen

Tijdens uw vakantie op Texel kunt u zeehondjes spotten of een watersport zoals surfen beoefenen. Het is zelfs mogelijk om een jetski te huren op het eiland. Met mooi weer kunt u ook heerlijk tot rust komen door lekker te zonnen op het strand. Texel is bovendien ook de ideale vakantiebestemming voor mensen die graag wandelen of fietsen. Wandelen doet u bijvoorbeeld in het bos, door de duinen of op het strand. Texel is ook op het gebied van natuur een van de meest veelzijdige gebieden van Nederland. Bezienswaardigheden op Texel zijn er meer dan voldoende!

Wat te doen op Texel in het geval van een vakantie met hond?

Ook als je met de hond op vakantie gaat, is er altijd wat te doen op Texel. Texel is namelijk een van de meest hondvriendelijke vakantiebestemmingen in Nederland. Zelfs de stranden zijn op Texel vaak toegankelijk voor honden. Op Texel vindt u een hoop plekken waar u heerlijk met de hond kunt wandelen. Het is zelfs mogelijk om een cursus met de hond te volgen tijdens uw verblijf op Texel.

Staat u te popelen om wat te doen op Texel?

Na het lezen van deze blog heeft u een goed beeld gekregen van wat er op Texel allemaal te beleven valt. Kunt u niet wachten om naar Texel te gaan? Dan bieden we bij Tessels Onderdak verschillende leuke vakantiehuisjes, chalets en bungalows aan op Texel. In ons aanbod vindt u altijd wel een leuk huisje dat aan uw wensen voldoet. U filtert onze vakantiehuisjes eenvoudig op uw wensen. Zo vindt u gemakkelijk een goed verblijf voor tijdens uw vakantie op Texel.


Wilt u graag meer weten over Texel of de vakantiehuizen die wij aanbieden op dit prachtige eiland? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer.