Boodtlaan 4c

Appartementen

Appartement 'Boodtlaan 4c', 4/5-persoons, 1e etage

Dit appartement ligt op nog geen minuut loopafstand van het centrum van De Koog en op vijf minuten lopen van het Noordzeestrand. Direct aan de overkant van de straat beginnen de duinen en het bosgebied met mooie wandel- en fietsroutes. Door de directe nabijheid van het centrum bevindt u zich in een omgeving van diverse restaurants en winkels.

Indeling

Het appartement is op de eerste en tweede verdieping van het gebouw gelegen. U komt binnen op de eerste etage, hier vindt u een woonkamer met alle voorzieningen en een deur naar het balkon, deze ligt op het oosten, zodat u 's ochtends in alle rust in het zonnetje lekker kunt ontbijten. Verder op deze verdieping de keuken en de badkamer met ligbad, badkamermeubel, wasmachine en toilet.

Als u de trap naar boven volgt vindt u de drie slaapkamers van het appartement. De eerste met twijfelaar, verder eentje met een eenpersoonsbed en de laatste kamer beschikt over een tweepersoonsbed en een extra flatscreen-tv aan de muur. Alle slaapkamers zijn knus onder het dak gelegen en voorzien van dekbedden.
Verdere voorzieningen: centrale verwarming, televisie met kabel, radio/cd-speler, koelkast, magnetron en een oventje. Gratis internet. Eigen parkeerplaats.

5
2
De Koog