Orchismient 43 links

Appartementen

Dit villa-appartement ligt aan de zuidrand van De Koog op slechts 50 meter afstand van bos en duinen, waarna aansluitend het strand.

Dit charmante appartement ligt op de benedenverdieping met een terras op het zuiden en heeft vanuit de tuin een schitterend uitzicht over de landerijen.Indeling
Het appartement is als volgt ingericht: woonkamer annex terras, keuken, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met dekbedden, douche, wc. Het geheel is voorzien van cv, koelkast, magnetron, televisie met kabel, Senseo en audio/dvd-speler. Wifi internet. In de woonkamer staat ook nog een slaapbank voor 1 persoon. U heeft bij dit appartement de mogelijkheid om uw (elektrische) fietsen in een afsluitbare garage te plaatsen. Ook staan hier twee dames- en twee herenfietsen voor u klaar, waar u - uiteraard geheel op eigen risico - gratis gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf.

Mooie tuin en met een afgesloten terras, dus heerlijk voor uw kleine kinderen en/of honden, ze kunnen veilig spelen en niet weglopen!

2
2
De Koog