Bijenkorfweg 17

Bungalows

Aan de oostzijde van het eiland, in Oosterend, ligt een heel gezellige en modern ingerichte bungalow. Vanuit het centrum van het rustige en landelijke kerkdorp Oosterend rij je een kleinschalig vakantiepark op. Dit vakantiehuis staat helemaal aan het einde van een pad, zodat je heerlijk privé zit in het groen. Deze 4-persoons bungalow staat bekend onder de naam "Oma's huisje".

De inrichting is echter verre van ouderwets. Een enorme flatscreen in de woonkamer en een extra tv in de master bedroom. Een moderne keuken met alles erop en eraan: afwasmachine, oven, magnetron. Ook is er een wasmachine (helaas geen droger).

In deze accommodatie zit u zowel binnen als buiten goed. De tuin is prachtig groen en er zijn overal mogelijkheden om te zitten: het zonnige terras, de tafel, de schommelstoel en diverse hoekjes om je stoel neer te zetten en rustig een boek te lezen. Voor in de koude wintermaanden is er een houtkacheltje geplaatst waar u heerlijk bij kunt opwarmen na een lange strandwandeling!

In deze met veel liefde ingerichte en onderhouden accommodatie hebt u de mogelijkheid om Texel eens van een andere kant te zien, door eens niet in de gebruikelijke toeristische gebieden te verblijven.

In deze accommodatie zijn bij uw aankomst de bedden reeds opgemaakt. U hoeft dus alleen nog badhanddoeken/keukendoeken van huis mee te nemen (of bij te huren).

4
2
Oosterend