Corona update

Uitwaaiweek: Texel vakantie met uw hond(en)

Wegens het grote succes worden in het najaar ook uitwaaiweken georganiseerd! Sinds oktober 2015 organiseren wij als meest hondvriendelijke vakantiebureau van Texel - in samenwerking met de bekende honden-coach Jos Oosting - de uitwaaiweken. Een Texel vakantie met uw hond. Tijdens deze leerzame vakantieweek gaat u onder intensieve begeleiding van Jos werken aan het gedrag van uw hond. Als mogelijke thema's kunt u dan denken aan vuurwerkangst (vooral in de weken voor de jaarwisseling), trekken aan de lijn, uitvallen, ongehoorzaamheid, agressie of angst, noem het maar op. Net zoals iedere hond anders is, is ook geen enkele uitwaaiweek dezelfde.

U kunt zelf bepalen waar de aandacht naar uit dient te gaan. Zodoende volgt u eigenlijk een traject op maat in een periode naar keuze. Indien u al weet in welke week u wilt komen, hoeft u alleen nog maar een leuk huisje uit te zoeken voor u en uw hond. Kijk direct hieronder. Op dit moment zijn er door de drukte al een paar weken helemaal volgeboekt! U zult merken dat we van alles hebben: van een luxe vakantiehuis tot een vrijstaande bungalow in het bos en van een klein, gezellig chalet tot een ruim appartement in het dorp. We hebben er voor gezorgd dat de meeste huisjes beschikken over een omheinde tuin, zodat er geen mogelijkheid is tot ontsnappen en u zeker kunt zijn van een perfecte texel vakantie met uw hond (en)!.

Als u nog niet helemaal zeker bent over uw probleem/thema, neemt u het best eerst even contact op met Jos Oosting, mail info@honden-coach.nl of bel 06-29408829.

Even in het kort: u komt aan op Texel op vrijdag of op zaterdag. Sommige huisjes zijn alleen te boeken vanaf vrijdag, andere alleen vanaf zaterdag, sommige vanaf allebei de dagen. De keuze is aan u. Het maakt voor het programma verder niets uit of u op zaterdag of op vrijdag aankomt, iedereen komt evenveel aan bod en elke hond krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft.

In de week voor uw aankomst sturen wij u per mail het programma toe, zodat u precies weet waar en wanneer u ergens wordt verwacht. Het eerste wat op de agenda staat is een grote ontspannen roedelwandeling met Jos en de groep. Deze begint altijd zondag om 11:00 op de parkeerplaats bij Paal 17. Wij zorgen ervoor dat uw huisje vanaf 15:00 voor u klaar is. De sleutel krijgt u op ons kantoor aan de Boodtlaan in De Koog. Wilt u weten wat er verder allemaal gebeurt tijdens zo'n uitwaaiweek, kijk dan eens in het schema.

 

Vakantie met uw hond?
Boek bij de meest hondvriendelijke verhuurder van Texel.

Tijdens de uitwaaiweken zal Jos een individueel traject met u volgen. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties op het eiland (het strand bij Paal 17, de Postweg tussen De Cocksdorp en De Koog en op verschillende locaties over heel het eiland). Er zijn bij ons altijd heerlijke woningen in het bos of in het dorp De Koog beschikbaar. Als deelnemer profiteert u van de voordeligste prijs. Bij veel verhuurders op Texel moet u alle moeite doen om uw hond mee te mogen nemen en betaalt u bovendien vaak een hoge toeslag. Niet bij Tessels Onderdak. In alle huisjes uit onderstaande lijst zijn uw huisdieren welkom en we houden de toeslag voor iedereen betaalbaar, ook als u met meerdere honden komt (*extra kosten*). De particuliere begeleiding van Jos Oosting kost voor onze gasten slechts € 449,00 (normaal zou dit u rond de € 700,00 kosten). In 2021 betaalt u nog € 399,00.


In 2021 worden de Uitwaaiweken elke week georganiseerd.
Kies zelf wanneer u wilt komen!

Het maakt voor uw deelname niet uit of u aankomt op een vrijdag of een zaterdag. Iedereen krijgt evenveel aandacht. Klik hieronder op een aankomstdatum naar keuze en bekijk de lijst met vakantiewoningen die in de betreffende week nog vrij zijn voor u en uw hond...

Plaatsen zijn beperkt, neem daarom snel contact op of boek online! Vakantiebureau Tessels Onderdak is te bereiken op 0222-317398 voor vragen over uw accommodatie. Of stel je vraag via WhatsApp!

Of bespreek eerst met Jos Oosting uw specifieke wensen en vragen over uw hond: 06-29408829.


De uitwaaiweken in 2021 (prijs training € 399,00)

  Aankomst op vrijdag 8 oktober of aankomst op zaterdag 9 oktober (VOL)

  Aankomst op vrijdag 15 oktober of aankomst op zaterdag 16 oktober (VOL)

  Aankomst op vrijdag 22 oktober of aankomst op zaterdag 23 oktober (VOL)

  Aankomst op vrijdag 29 oktober of aankomst op zaterdag 30 oktober (VOL)


  Aankomst op vrijdag 5 november of aankomst op zaterdag 6 november (VOL)

  Aankomst op vrijdag 12 november of aankomst op zaterdag 13 november (VOL)

  Aankomst op vrijdag 19 november of aankomst op zaterdag 20 november (VOL)

  Aankomst op vrijdag 26 november of aankomst op zaterdag 27 november (VOL)


  Aankomst op vrijdag 3 december of aankomst op zaterdag 4 december (Nog maar één plekje beschikbaar)

  Aankomst op vrijdag 10 december of aankomst op zaterdag 11 december (VOL)

  Aankomst op vrijdag 17 december of aankomst op zaterdag 18 december (VOL)

   Aankomst op donderdag 30 december of aankomst op vrijdag 31 december (aankomst zaterdag uitzonderlijk niet mogelijk i.v.m. nieuwjaarsdag // Nog één plekje beschikbaar)


De uitwaaiweken in 2022 (prijs training € 449,00)

  Aankomst op vrijdag 7 januari of aankomst op zaterdag 8 januari

  Aankomst op vrijdag 14 januari of aankomst op zaterdag 15 januari (VOL)

  Aankomst op vrijdag 21 januari of aankomst op zaterdag 22 januari

  Aankomst op vrijdag 28 januari of aankomst op zaterdag 29 januari


  Aankomst op vrijdag 4 februari of aankomst op zaterdag 5 februari (VOL)

  Aankomst op vrijdag 11 februari of aankomst op zaterdag 12 februari

  Aankomst op vrijdag 18 februari of aankomst op zaterdag 19 februari

  Aankomst op vrijdag 25 februari of aankomst op zaterdag 26 februari


  Aankomst op vrijdag 4 maart of aankomst op zaterdag 5 maart (VOL)

  Aankomst op vrijdag 11 maart of aankomst op zaterdag 12 maart

  Aankomst op vrijdag 18 maart of aankomst op zaterdag 19 maart

  Aankomst op vrijdag 25 maart of aankomst op zaterdag 26 maart (VOL)

 
Plaatsen voor de Uitwaaiweek: Texel vakantie met uw hond zijn beperkt. Neem daarom snel contact op of boek online! 
De voorwaarden voor de Uitwaaiweken vindt u hier: www.totexel.nl/uitwaaiweek-voorwaarden