Corona update

Uitwaaiweek: de voorwaarden

De hondentrainingen en de accommodatie zijn twee aparte boekingen. Voor uw gemak is het mogelijk de betaling gezamenlijk te voldoen. Voor beide boekingen gelden echter aparte voorwaarden.


  De hondentrainingen worden georganiseerd door honden-coach.nl (Jos Oosting). Zijn voorwaarden vindt u hier: http://www.honden-coach.nl/texel-arrangementenalgemeen

  De verhuur van de accommodatie wordt verzorgd door Tessels Onderdak. De algemene voorwaarden van Tessels Onderdak vindt u hier: www.totexel.nl/huurvoorwaarden

Tessels Onderdak is in geen geval aansprakelijk voor het nalaten door honden-coach.nl (Jos Oosting) of door boeker. Het belangrijkste punt betreft de procedure in geval van annulering of terugtrekking, dan wel door honden-coach.nl (Jos Oosting), dan wel door boeker. In het geval van de Uitwaaiweken werkt dit bij Tessels Onderdak als volgt:

 

Wanneer de gast annuleert:

  De huur van de accommodatie loopt via de huurvoorwaarden van Tessels Onderdak. Het door Tessels Onderdak aangeboden annuleringsfonds heeft slechts betrekking op het huren van de accommodatie. Bij deelname aan het annuleringsfonds (en slechts dan) kan men de huur van de accommodatie terugkrijgen, en nooit meer dan dat. Zie annuleringsvoorwaarden.

  De trainingen worden niet afgedekt door de voorwaarden van Tessels Onderdak. Voor de trainingen zijn de voorwaarden van honden-coach.nl (Jos Oosting) van kracht. Deze zeggen dat het hondentraining-gedeelte eenvoudigweg niet geannuleerd kan worden. Hiervoor dient u een eigen reisverzekering aan te spreken. Het annuleringsfonds van Tessels Onderdak betaalt in geen geval de kosten van de hondentrainingen terug bij annulering door gast.

  Ziekte van de hond of het niet meer nodig blijken van coaching is geen geldige reden tot annulering, noch volgens de voorwaarden van honden-coach.nl (Jos Oosting), noch volgens de voorwaarden van Tessels Onderdak.

  Wanneer de gast tijdens of na deelname niet tevreden is over de Uitwaaiweken, dient hij daarvoor zich te richten aan honden-coach.nl (Jos Oosting). Tessels Onderdak is niet verantwoordelijk voor het succes of kwaliteit van de door honden-coach.nl (Jos Oosting) gepresteerde hondentrainingen.


Wanneer honden-coach.nl (Jos Oosting) annuleert:

Tessels Onderdak is niet aansprakelijk voor verzuim of afzegging door honden-coach.nl (Jos Oosting). Bij verzuim of afzegging verwijzen wij naar de voorwaarden van honden-coach.nl (Jos Oosting). De boeking van de accommodatie kan bij verzuim of afzegging door honden-coach.nl (Jos Oosting) in geen geval ongedaan gemaakt worden. De huur kan niet gerestitueerd worden door Tessels Onderdak.