Corona update

De laatste jaren is op vakantie gaan in eigen land steeds populairder geworden. Ook dat is terug te zien in de bezoekersaantallen op het Waddeneiland Texel. Dit prachtige eiland heeft veel te bieden. Zo kunt u er heerlijk genieten van de natuur en zijn er tal van leuke restaurants en terrassen. Bent u in het bezit van één of meerdere honden, dan is een vakantie op Texel met de hond een uitstekend idee. Zo zijn er erg veel plekken waar u lekker met de hond kunt gaan wandelen.

Het is niet altijd mogelijk om bij een accommodatie uw huisdier mee te nemen, maar op Texel zijn er tal van locaties te vinden waar uw hond ook vakantie kan vieren. Zowel in het dorp als in de bossen zijn er huisjes te vinden waar u met uw huisdier kunt verblijven. Het unieke aan op vakantie gaan op Texel is, dat de toeslag van uw huisdier tot een minimum beperkt kan worden. In de sommige gevallen worden er zeer hoge bedragen gerekend voor het verblijf van uw huisdier, maar bij diverse locaties op Texel is dit niet het geval.

Vakantie Texel met hond: bijna overal welkom

Waar op andere stranden de hond niet altijd welkom is, is dat op Texel wel anders. Op vele stranden kan je vrij rondlopen met je viervoeter. Daarnaast zijn er ook nog eens stranden op dit Waddeneiland te vinden waar je hond het gehele jaar door vrij mag rondlopen. Dit zijn vaak de onbewaakte stranden. Ook zijn ze welkom in de meeste natuurgebieden die dit eiland kent. Al met al dus de ideale locatie voor een vakantie met je huisdier. 

Ruime keus in overnachting met hond

Het eiland kent veel verschillende natuurgebieden. Ook het aanbod aan overnachtingen is overweldigend. Wil je met de hond midden in de bossen overnachten in een bungalow of kies je er liever voor om te bivakkeren in een vakantiehuis in de duinen? Niets is zo lekker als het onbezorgd op vakantie op Texel gaan, waarbij je niet hoeft te letten op iemand in de omgeving. 

Tijdens je verblijf op Texel zal je erachter komen dat je niet de enige bent die op vakantie is gegaan met zijn trouwe viervoeter. Dit eiland is bij uitstek geschikt voor een ideale vakantie met je hond . Naast wandelen, kan je uiteraard ook een stukje gaan fietsen met je hond. Er zijn zelfs speciale speurtochten die je samen kan gaan uitvoeren. Dit is natuurlijk erg leuk en laat je nog meer de speciale plekjes op het eiland zien.

Als je meer informatie wilt ontvangen over het op vakantie gaan met de hond naar Texel, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Op onze website vindt je daarnaast nog meer informatie over Texel zelf.

Alle vakantiehuisjes waar uw hond is toegestaan >>

 Alle vakantiehuisjes met omheinde tuin >>