Vind de fijnste plekjes op Texel

Texel met hond

Texel is de perfecte vakantiebestemming voor hondenbezitters, de hond mag namelijk bijna overal mee naartoe! In veel Texelse restaurants en strandpaviljoens is je viervoeter gewoon welkom. Daarnaast mag de hond op de meeste Texelse stranden en in het dennenbos lekker los lopen. Zo kunnen honden heerlijk met elkaar spelen en lekker uitrazen. Een trip naar Texel is dus voor zowel jou als je trouwe viervoeter een geweldige ervaring!

Onze hondvriendelijke accommodaties

Vakantie Texel met hond(en)

Als je naar Texel gaat met je hond(en), is het natuurlijk erg leuk om er lekker veel op uit te gaan! Texel is een geweldig eiland om veel te wandelen en van de natuur te genieten. Natuurlijk mag je hond overal wandelen waar jij dat ook mag. Soms gelden er wel aanlijnregels, welke dat zijn vind je op deze pagina van VVV Texel. Ook het kaartje hieronder geeft een overzicht van waar je hond los mag lopen.

Met de hond op Texel

Zoals gezegd is het heerlijk wandelen met de hond op Texel. Om je een stukje op weg te helpen hebben we onze favoriete wandelplekken op Texel even op een rijtje gezet. Genoeg opties om samen met je viervoeter het eiland te ontdekken dus!

Het Krimbos
Het Krimbos

In dit grote Texelse bos mogen honden heerlijk loslopen en kun je genieten van de vele leuke paden die het bos te bieden heeft. Heerlijk verdwalen en ontdekken dus!

De Slufter
De Slufter

De slufter is een uniek gebied vlakbij de Cocksdorp dat in open verbinding staat met de Noordzee. Het is onderdeel van het Nationaal Park Duinen van Texel. Een prachtig en uniek natuurgebied dat je gezien moet hebben!

Het Texelse strand
Het Texelse strand

Waar je ook verblijft, het Texelse strand is overal mooi en niet ver weg! Zoek dus zeker eens (of vaker dan eens) het strand op en laat jouw viervoeter lekker uitrazen op één van de vele onbewaakte stranden waar de hond los mag lopen.

Het Sommeltjespad
Het Sommeltjespad

Het Sommeltjespad is een magische plek waar allemaal mythische wezentjes leven die door de Texelaars ook wel Sommeltjes worden genoemd. Wandel het pad af en wie weet kom je er wel een paar tegen!

Image

Contact

Abbewaal 15
1791 WX Den Burg - Texel

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Tessels Onderdak? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Teruglezen? Bekijk het nieuwsbrievenarchief.

Volg ons