Ruyslaan 17

Vakantiehuizen

4/5-persoons woonhuis, Ruyslaan 17

Dit heerlijke woonhuis bevindt zich op vijf minuten lopen van het strand (Paal 19,5 of 20) en één minuut van het centrum van De Koog met alle winkels en restaurantjes. Er is parkeerplaats voor één auto.

INDELING
U betreedt het huis langs de zijkant. Via de bijkeuken loopt u de lange keuken in. De keuken is van alles voorzien: een ruime koelkast, magnetron, vaatwasser, toaster, waterkoker, citruspers, koffiezetapparaat. De kookplaat is keramisch. In de woonkamer voelt u de gezellige sfeer van dit huis. Hier zijn voldoende zit-mogelijkheden en een eettafel met vijf stoelen. Internet en televisie. Als je vervolgens in de gang komt vind je hier behalve de trap naar boven, ook een nette badkamer met een douche en een toilet.

Boven bevindt zich een overloop met vier kamers. Ten eerste is hier de ouderslaapkamer met een prachtig uitzicht op de duinen. Hierin staat een tweepersoons bed met twee matrassen en twee dekbedden. Bovendien is er voldoende opslagruimte en een wastafelmeubel. Verder zijn er twee kleinere slaapkamers. Eentje met een eenpersoonsbed. In de andere kamer staat er een eenpersoonsbed met een tweede bed eronder dat je kunt uitschuiven, hier kan dan eventueel een vijfde persoon slapen. Heel leuk aan dit huis is dat er ook een zogenaamd schrijverskamertje is*. In dit eenvoudig ingericht vertrekje kun je zitten werken aan een bureautje. Eventueel zou hier natuurlijk nog een kind kunnen slapen in een kinderbedje.

Dit woonhuis ligt op een erf waar twee vakantieaccommodaties staan, dit huis is de voorste van de twee (de andere is Ruyslaan 17a). U kunt gebruikmaken van de gezamenlijke wasruimte waar een wasmachine en droger ter beschikking staan. De twee huizen kunnen ook samen gehuurd worden, bijvoorbeeld door een grotere familie bestaande uit 9 personen. De parkeerplaats voor het huis kan gebruikt worden door één auto per accommodatie.

* Let op! U ziet op de foto naast het schrijverskamertje een dakterras, dit mag helaas niet gebruikt worden, op last van eigenaar, omdat u zo de tuin in kijkt bij de buren.

5
2
De Koog