Corona update

Vakantie op Texel: hartelijk welkom op ons eiland!

Of u nu al jaren voor vakantie op Texel komt, of u wilt voor de 1e keer uw  vakantie op Texel vieren... de eerste vraag die u zich zult stellen is: waar wil ik overnachten?

Omgeven door aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant de Waddenzee, vindt u hier tussenin een van de misschien wel meest gevarieerde landschappen van Nederland. Uitgestrekte stranden, bossen en duinen, heide, polder en talloze natuurgebieden die zich nog steeds in hun oorspronkelijke staat bevinden. U verplaatst zich op het eiland bij voorkeur per fiets. Als je het nog kalmer aan wilt doen zijn er honderden kilometers wandelpad. U zult altijd weer die heerlijke rust vinden!

Texel is bovendien een echt paradijs voor honden. Het is tenslotte ook vakantie voor uw viervoeters. De vrijheid die zij hier hebben, vindt u in heel Nederland niet.

Vakantie op Texel, een blik over de kalme waddenzee

 

 

Maar voor ons mensen is het ook goed toeven. Van een lekker visje in de haven van Oudeschild tot landelijk geprezen keukens met een lokale touch, u vindt het allemaal op Texel. Terwijl u geniet van een Skuumkoppe op een van de vele strandpaviljoens kunt u de zon onder zien gaan zoals dat alleen op Texel kan. Het jaar rond zijn er over het hele eiland gezellige markten, culinaire en culturele festivals. Dorpen als De Koog en Den Burg zijn levendige plaatsen waar je lekker onder de mensen kunt zijn.  

geniet van een prachtige zonsondergang op uw vakantie op Texel bij het Noordzee-strand

 

Een vakantiehuis op Texel

Bij zo'n heerlijk eiland hoort ook een perfecte vakantiewoning. Bij Tessels Onderdak kunt u huisjes, bungalows en appartementen vinden. Wij kijken naar de meest geschikte accommodatie voor uw persoonlijke situatie. Verblijft u graag in het bos? Of eerder in de buurt van een dorpscentrum? Een afgesloten tuin voor de kinderen of de hond, of stelt u ruimte en privacy op prijs? Wij zijn er zeker van dat u op onze website iets passends zult vinden. Kijk eens rustig rond. Als u meer wilt weten neem dan contact op met Linda, Maria of Ferre via de mail of de telefoon. Wij staan het jaar rond voor u klaar om mee te denken met uw vakantieplannen.

Uw vakantie op Texel begint al op onze site.
U zult zich snel bij ons thuis voelen.... Thuis op Texel.

Handige vakantie links

Veerboot naar Texel: www.teso.nl
Parkeren op Texel, nieuwe stijl: Met het nieuwe Texel e-vignet kunt u parkeren op heel Texel
Wat te doen op Texel?: www.texelagenda.nl

Naar Texel met je hond